Gyógytorna

Gyógytorna

A Gyógytorna szó hallatán az emberek arra gondolnak, hogy az csupán a beteg emberek terápiája lehet, amely megállapítás nem igaz.
Az a célunk, hogy már  gyermekkorban kiszűrjük a rendellenességeket, vagy az arra utaló első jeleket (pld. hanyag vagy rossz testtartást), így már a kezdetektől megfelelő mozgás vagy torna alkalmazásával korrigálhatjuk a hiányosságokat, rossz beidegződéseket. Ennek eredményképpen kamaszkorban és felnőtt korban már egy stabil „alapra” építhetünk, amely később nagyon meghatározó lesz. Gyermekek számára tartott torna során (pld. Bosuk, labdák, akadálypálya alkalmazásával) a gyermekek szinte észre sem veszik, hogy milyen fontos izomerősítő, koordinációs gyakorlatokat végeznek.
A gyógytorna másik fontos területe, amikor már felnőtt korban, rossz munkakörülmények (pld. ülő-és állómunka) következtében jelentkeznek fájdalmak, kopás vagy éppenséggel egy baleset, műtét következtében van szükség gyógytornára. Tapasztalataink alapján a legfontosabb az, hogy műtétek után a lehető leghamarabb kerüljön sor a foglalkozásra, amelyet biztosítani tudunk Önnek.

KAPCSOLAT

2030 Érd, Budai út 22.

(Béke tér felől, az alsó üzletsoron)

Tel: +36 20 213 3522
erdigyogytorna@gmail.com

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy parkolni az üzletsor előtt vagy a körforgalom melletti parkolóban lehetséges.